Team
Rallyteam Breda
We love the smell of burning rubber!
Rijders
Teamondersteuning
Serviceteam
Teamondersteuning
Het team ondersteunen is de voornaamste doelstelling van onderstaande teamleden. Zij zorgen gezamenlijk voor de pr & marketing van het team. Ieder heeft zijn eigen aandeel in het team, maar toch lopen veel zaken – op efficiënte wijze – door elkaar heen. Voordeel hiervan is dat veel taken makkelijk van elkaar overgenomen kunnen worden. Dit vergroot de flexibiliteit!


Johan Vermeeren - PR-manager / website-beheerder

  johan@rallyteambreda.com

Johan werd in augustus 1973 in Breda geboren, maar woont na omzwervingen naar Roosendaal en Schijndel al weer enkele jaren in Dongen. Hij werkt als ervaren verkeerskundig ontwerper en projectleider verkeersmanagement bij de gemeente Rotterdam. Daarnaast heeft hij sinds 2008 zijn eigen verkeerskundig adviesbureau VAGN. Gelukkig heeft hij ook nog tijd voor zijn vrouw Sylvia en hun kinderen Marit en Jonas.
 
Eind jaren '90 leerde Johan René kennen en is zo het rallyteam ingerold. Niet autotechnisch onderlegd heeft hij echter met succes diverse zakelijke contacten gelegd met sponsoren, dealers en importeurs. Afgelopen jaar heeft hij contacten met diverse Citroën-dealers aangehaald, wat voor een goede samenwerking in 2010 en een vruchtbare basis voor 2011 heeft gezorgd. Het beheer van de public relations is daarmee nog altijd één van zijn voornaamste taken binnen het team. Johan is ook beheerder van deze website en heeft het Twitter-account @rallyteambreda onder zijn hoede. Mede in het verlengde daarvan onderhoudt hij contacten met diverse media en verzorgt hij tevens het eventuele drukwerk, zoals visitekaartjes voor de teamleden, de promotiekaarten en de posters.


Jeannette Deckers - media- & facilitymanager

  jeannette@rallyteambreda.com

Geboren in Breda in de zomer van 1977 en woont daar nog altijd. Naast haar bezigheden binnen het team werkt Jeannette als assistent consultant bij een werving- en selectiebureau in de medische sector. In 2001 is Jeannette bij het team aangesloten, waarna zij enkele jaren de nodige input leverde binnen het promotieteam. Na er eventjes tussenuit te zijn geweest is Jeannette – vol enthousiasme - weer helemaal terug.

Jeannette is verantwoordelijk voor het media & facility management. Tijdens de winterstop maar ook tijdens het seizoen is Jeannette bezig met uiteenlopende zaken. Een kleine greep uit haar takenpakket: hotelboekingen, tijdschema’s voor de teamondersteuning, verzorging van de inwendige mens, onderhouden van contacten met pers & fotografen, opstellen van persberichten. Zij is tevens beheerder van de ‘social media’ van het team; Hyves, Youtube en LinkedIn.
 
Binnen het team vervult Jeannette een dubbele rol. Tijdens de rally is zij 1 van de 2 dagen volledig aanwezig op het service terrein. Zij ondersteunt de mannen van het serviceteam en snuift daarbij gaandeweg de nodige technische kennis op. De tijd tussen de services gebruikt zij om te netwerken.


Mathieu Deckers - planner / filmer

  mathieu@rallyteambreda.com

In 1980 geboren in Breda en daar woont hij nog steeds. Mathieu woont samen met Angelique en heeft een dochter, Evelyne. In het dagelijkse leven werkt Mathieu als kraanmachinist bij een loonbedrijf.
 
Mathieu is al ruim 10 jaar verbonden aan het team. Hij startte in de functie van (banden)monteur en groeide door tot navigator. In de Opel Astra’s heeft hij naast René de nodige rally’s genavigeerd. Momenteel houdt Mathieu zich bezig met de ontvangst en begeleiding van sponsors, pers en genodigden. Daarnaast staat hij op de rallydagen belangstellenden te woord, beantwoord hij vragen van het publiek en filmt hij de eigen equipe zowel op de kp’s als op de service.
 
Mathieu stelt voorafgaand aan de rally’s de strakke tijdschema’s voor de toeschouwers op, waardoor sponsors, aanhang en supporters zo veel mogelijk kunnen genieten van zowel de spanning op de service als de sensatie op de kp’s. Hij is de man die midden in de wei het commando “Kom, we gaan” roept.
WelkomNieuwsTeamRallyauto'sKalenderLinksTeamfoto'sActiefoto'sVideo'sPalmares