Team
Rallyteam Breda
We love the smell of burning rubber!
Rijders
Teamondersteuning
Serviceteam
Rijders

Wat de meeste mensen zien van het rallyteam is de auto met daarin twee rijders, verpakt in overalls en met helmen op. Daardoor zijn ze voor het publiek langs de klassementsproeven vaak onherkenbaar. Maak hier kennis met de rijders van Rallyteam Breda.


René Wawrzyniak - bestuurder Citroën C2 R2 Max
Van oorsprong een Poolse naam, echter geboren in Sittard. Sinds eind jaren '90 is René verslingerd aan zijn passie: rallyrijden. René kwam voor het eerst aan de start van een rally in 1998. In het dagelijks leven heeft René Wawrzyniak zijn eigen groothandel in land- en tuinbouwproducten. Hij woont in Prinsenbeek en is de grote drijfveer van het team.

In 2010 reed René voor de eerste keer met de Citroën C2 na jarenlang trouw in een Opel Kadett en Astra te hebben gereden.

Christiaan van der Rijsen - navigator Citroën C2 R2 Max
De in het Brabantse plaatsje Zeeland Christiaan is student Bedrijfskunde MER aan de Avans Hogeschool in 's-Hertogenbosch. Christiaan heeft 3 jaar ervaring als navigator, waarvan 2 jaar in een Citroën C2.

Góska Lyszkowska - bestuurder Citroën DS3 R1
Deze Poolse is de levenspartner van René en heeft via hem kennis gemaakt met de wereld van de rallysport. Ze behaalde in 2013 haar rijderslicentie en rijdt sindsdien in haar eigen Citroën DS3 R1 in het Nederlandse Short-Rally Kampioenschap. Haar debuut was tijdens de 3e RallyPro Circuit Short-Rally.

Fred Roelfsema - navigator Citroën DS3 R1
Fred komt uit Raalte en is in het dagelijks leven docent en trainer. Vijf jaar lang was hij rijder en navigator in verschillende equipes, maar met het ter ziele gaan van de Volvo Original Cup ging hij op zoek naar een nieuwe uitdaging. In april 2013 vond hij die als navigator en coach voor Góska in de Citroën DS3.

WelkomNieuwsTeamRallyauto'sKalenderLinksTeamfoto'sActiefoto'sVideo'sPalmares