Palmares
Rallyteam Breda
We love the smell of burning rubber!
Palmares
2007: Exotic Green rally - 1e klasse N3
2007: Hellendoorn rally - 2e klasse N3
2008: Hellendoorn rally - 1e klasse N3
2009: Exotic green rally - 1e klasse H11
2009: Hellendoorn rally - 1e klasse H11
2010: 46e Paradigit ELE rally - 1e klasse A6
2010: Schutte Informatisering Hellendoorn Rally - 1e klasse A6
2011: Tank S Rally - 1e klasse A6
2011: Conrad Euregio Rally: 2e klasse A6

WelkomNieuwsTeamRallyauto'sKalenderLinksTeamfoto'sActiefoto'sVideo'sPalmares