Nieuws
Rallyteam Breda
We love the smell of burning rubber!
Rallyteam Breda moet ELE Rally voortijdig 'afbreken'
Rallyteam Breda klaar voor 49e ELE-Rally
Techniek bedreigd klassering Rallyteam Breda in Rallye de Wallonie
Twee prijzen voor Rallyteam Breda in OVD Ede Groep Rally
Rallyteam Breda met twee equipes naar OVD Groep Ede Rally
Leerzame vuurdoop voor Rallyteam Breda
Christiaan van der Rijsen nieuwe navigator Rallyteam Breda
Debuut van de DS3 eindigt in klein debacle
Nieuws
...

2013-06-03 - Rallyteam Breda moet ELE Rally voortijdig 'afbreken'
Vol goede moed en enthousiasme vertrok Rallyteam Breda vrijdag 31 mei naar de 49e ELE Rally. Met een indrukwekkend veld tegenstanders en een 19-tal klassementsproeven in het vooruitzicht waren de rijders René Wawrzyniak en Christiaan van der Rijsen er helemaal klaar voor om met hun door het Oosterhoutse Canna gesponsorde Citroën C2 R2 Max de strijd aan te gaan. Maar helaas moesten zij de rally voortijdig afbreken.
lees meer...

2013-05-27 - Rallyteam Breda klaar voor 49e ELE-Rally
Nog een paar dagen en dan start op vrijdag 31 mei de 49e editie van de ELE Rally. De Automotive Campus in Helmond fungeert wederom als vertrouwde start- en finishplaats en Rallyteam Breda is er weer helemaal klaar voor. Zeker nu met de uit het Brabantse plaatsje Zeeland afkomstige Christiaan van der Rijsen deze rally een beetje als 2e thuisrally gezien kan worden.
Lees meer...

2013-05-03 - Techniek bedreigt klassering Rallyteam Breda in Rallye de Wallonie
Autosport is een mechanische sport. En uiteraard dragen de rijders veel bij aan het te behalen succes, maar zonder werkende techniek is het behalen van de finish haast onmogelijk. Heel even bedreigde een technische mankement de klassering van René Wawrzyniak en Christaan van der Rijsen van Rallyteam Breda in de afgelopen weekend verreden Rallye de Wallonie. Maar gelukkig kon het euvel net op tijd hersteld worden en bleef de rijders het noodgedwongen opgeven bespaard.
lees meer...

2013-04-08 - Twee prijzen voor Rallyteam Breda in OVD Groep Ede Rally
Beide equipes van Rallyteam Breda hebben zaterdag 6 april prijzen in de wacht gesleept tijdens de OVD Groep Ede ShortRally. René Wawrzyniak en Christiaan van der Rijsen veroverden in de klasse A6 een keurige tweede plek. Góska Lyszkowska en haar navigator Fred Roelfsema namen in de klasse N2 de eerste plek mee naar huis.
Lees meer...

3-4-2013 - Rallyteam Breda met twee equipes naar OVD Groep Ede Rally
Begin dit jaar werd de Citroën DS3 van Rallyteam Breda voor het eerst ingezet tijdens de 3e Rallypro Circuit Short-Rally op Zandvoort. Drie weken later werd de Citroën C2 over de klassementsproeven van de Tank S Rally gejaagd. En op zaterdag 6 april gaan beide auto’s gelijktijdig deelnemen aan de OVD Groep Ede Rally.
Lees meer...

18-3-2013 - Leerzame vuurdoop voor Rallyteam Breda
De eerste ervaringen op snelheid van René Wawrzyniak en zijn kersverse navigator Christiaan van der Rijsen waren voor beiden zeer leerzaam. Tijdens de Tank S Rally, op 16 maart in en rondom Emmeloord verreden, werkten ze intensief samen om de rally tot een succesvol einde te brengen. En dat lukte.
Lees meer...

8-3-2013 - Christiaan van der Rijsen nieuwe navigator Rallyteam Breda
De oproep van Rallyteam Breda eerder dit jaar voor een nieuwe navigator heeft veel reacties opgeleverd. Uiteindelijk is met Christiaan van der Rijsen overeenstemming bereikt voor een gezamenlijke deelname in het onlangs gestartte seizoen.
Lees meer...

23-2-2013 Debuut van de DS3 eindigt in klein debacle
Op zaterdag 23 februari verscheen de nieuwe Citroën DS3 R1 van Rallyteam Breda, gehuld in CANNA-look, voor de eerste keer ten tonele in de duinen van Zandvoort. Het nieuwe paard in de Bredase stal wordt dit seizoen ingezet in het Short Rally Kampioenschap. Niet alleen de rallyauto maar ook de bestuurder was nieuw. Góska Lyszkowska behaalde enkele weken geleden haar rijderslicentie en deed afgelopen zaterdag haar intrede in de Nederlandse rallysport. Mathieu Deckers, vertrouwd teamlid en voormalig navigator van René, nam plaats in de bijrijderstoel.
Lees meer...
WelkomNieuwsTeamRallyauto'sKalenderLinksTeamfoto'sActiefoto'sVideo'sPalmares